Home Restaurant Arrangementen Actueel Reserveren Contact
Home Home Deutsch

Personeel gezocht

Fulltime | parttime  

weekendhulp | vakantiebaan

Ben jij die enthousiaste gastheer/ gastvrouw die wij zoeken?


Als gastheer/ gastvrouw ben jij een vrolijke proactieve duizendpoot. Het belangrijkste wat je gaat doen? Dat je graag gasten helpt en mede dankzij jou onze gasten zich thuis voelen. Ervaring in de horeca is prettig, maar je bent ook van harte welkom als je nog niet over deze ervaring beschikt. Je enthousiasme en verantwoordingsgevoel vinden wij erg belangrijk.


De functie houdt in: gasten een warm welkom geven als hét visitekaartje van ristorante il gallo, perfecte service bieden op een vrolijke, oplettende en attente manier, gasten adviseren, bestellingen opnemen en uitserveren. Je draagt samen met jouw collega’s bij aan de juiste sfeerbeleving van il gallo.


Herken je jezelf in bovenstaande punten, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je een schitterende uitdagende vaste baan (38 u), met veel mogelijkheden en  een net marktconform salaris. Werk je liever deeltijd? Dat is ook zeker bespreekbaar.


Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op!


Wij zijn alleen geïnteresseerd in gemotiveerde kandidaten. Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en met ons te bouwen aan een nieuwe toekomst?


Stuur dan je sollicitatiebrief inclusief C.V. naar dhr. J. Fierens info@ilgallo.nl telefonisch te bereiken op 0111 650 444


Sous-chef/ zelfstandig werkende  kok gezocht


Als sous-chef zorg jij voor het (voor)bereiden van gerechten. Je bewaakt daarbij altijd de kwaliteit van alle gerechten om, samen met je collega’s, een optimale beleving voor onze gasten te creëren. Bijkomende taken zijn het invullen van de HACCP lijsten, het bijhouden van de voorraad en het plaatsen en verwerken van bestellingen. Wil jij deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Voor ristorante il gallo zijn wij namelijk op zoek naar een zeer gemotiveerde en enthousiaste collega voor de functie van sous-chef / zelfstandig werkende kok.


De kernwoorden voor deze functie zijn: fijne kneepjes van het bereiden kennen en verantwoording durven nemen.  Herken je jezelf hierin, neem contact met ons op!


Functievereisten

Van de nieuwe sous-chef verwachten wij affiniteit en passie voor de horeca, het inspelen en reageren op trends, goed plannen, organiseren, verantwoording nemen en het zelfstandig kunnen werken onder druk.

Daarnaast zien we graag de volgende punten terug bij onze toekomstige sous-chef

 MBO niveau 4,

 Kennis van HACCP regels en schoonmaakschema’s

 Aantoonbare kennis van alle kooktechnieken

 Flexibele werkinstelling

 Enthousiaste persoonlijkheid

 Kennis van het inkopen van (dagverse) producten/

 ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart

 Is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden

 Werkt volgens vaste procedures, voert de nodige controles uit

 Blijft onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk kalm/rustig

 Blijft ook onder druk doelgericht werken


Herken je jezelf in bovenstaande zaken, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je een uitdagende fulltime baan (vast contract van 38 u), met veel mogelijkheden en  een net marktconform salaris.


Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op!


Wij zijn alleen geïnteresseerd in gemotiveerde kandidaten. Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en met ons te bouwen aan een nieuwe toekomst?


Stuur dan je sollicitatiebrief inclusief C.V. naar dhr. J. Fierens info@ilgallo.nl telefonisch te bereiken op 0111 650 444